TJENESTER

TJENESTER


En pen hage skal være velstelt.

Vi utfører grøntvedlikehold for privatpersoner, borettslag, sameier og offentlige eiendommer.

Vi gjør beplantning, plenklipping, kantklipping, gjødsling, beskjæring av trær, ugressbekjempelse, feiing med feiemaskin og annet vedlikehold av hage og gårdsrom.

LOGO HAGESERVICE
Sitteklipper
stigaparksemi
Infraweeder
Husqverna p524
Sthil hekkesaks
Sthil kantklipper
Sthil Motorsag
Sjablong sykkel
Merking parkering
Termoplast
Thermoplast gangfelt

Gressklipping:

Å klippe gress kan være både slitsom og tidkrevende, derfor er det mange som setter bort gressklipping til oss.


Vi tilbyr gressklipping til et stort geografisk område, og leverer gressklipping i Gjøvik- Toten - Land.


Store eller små flater, vi har effektive maskiner som kommer til de fleste steder – for et perfekt resultat.


Mange ønsker fast avtale om gressklipping, pris på gressklippingsavtale avhenger av hages størrelse og beliggenhet.


UGRESS


Vi fjerner ugress på belegningsstein, heller og grus. Ingen gift eller kjemikalier. Kun ved hjelp av infrarød varme!

RENSING AV BELEGNINGEN OG LEGGING AV NYTT DEKKE MED BÅDE HELLER OG BELEGNINGSSTEIN:


Rengjøringstjeneste

Mosen og møkka tar dekket raskere enn slitasjen. Derfor bør underlaget grundig rengjøres fra tid til annen. I løpet av én dag kan du få steindekke som oppleves som nytt.

Under rengjøringen blir gammel  fugesand vasket bort. Det er derfor svært viktig at dekket blir fuget på nytt før det tas i bruk igjen! Vi fuger med halvhard fugesand for å begrense vekster i fugene.


Det er veldig viktig å sørge for nok fugesand i dekket til enhver tid. Det er spesielt viktig første året at man følger med og etterfyller ved behov. Dersom det er for lite fugesand, kan belegningssteinen få skader i form av kantavskalling, og vann kan trenge ned i settelaget og føre til setningsskader.

Ved høytrykkspyling er det viktig å bruke et lavt vanntrykk. I tillegg må man passe på å holde strålen i en lav vinkel (max 30gr) og holde en stor avstand mellom munnstykke og stein. Dersom belegningssteinen blir spylt for hardt, blir overflaten ru og steinen mer mottagelig for smuss og urenheter.

Ugress kommer vanligvis på steder med lite slitasje. Ugressproblemet begrenses ved at man har nok fugesand i fugene til enhver tid.


GARTNER:


Vi leverer gartnertjenester av både større og mindre omfang, enten du har behov for jevnlig vedlikehold, en liten oppfriskning eller et realt røsk. 


Beskjæring av frukttrær.


Gressklipp, private hager: Vi tilbyr gressklippavtale fra kr. 2 500,- (ekskl. mva) per sesong og oppover. Prisen avhenger blant annet av størrelsen på eiendommen, type eiendom og hvor du bor. Vi kommer på en uforpliktende befaring, så vi kan gi deg et korrekt tilbud basert på din eiendom.Alle hager er unike. Størrelsen på trær, hekker og hage etc. er forskjellig, og det er derfor vanskelig å gi en konkret pris før vi har vært på befaring. Ønsker du en pris tilpasset din hage og ditt behov?     Ta kontakt med oss